Financiering en verzekering

 

PRIVATE LEASE

Lease brommobielen op een rij

  • Per maand opzegbaar
  • Scherp maandtarief
  • Incl. verzekering
  • Incl. onderhoud

 

enlightenedPrivate lease Aixam Hertz Private Minilease: http://www.aixam.nl/nl/private-lease

 

enlightenedPrivate Lease Microcar en Ligier Private Lease https://mijnbrom.nl/showroom/

 

FINANCIERING

Het kan voorkomen dat u uw spaargeld niet of gedeeltelijk niet, wilt of kunt besteden voor de aankoop van een auto of brommobiel. Dit hoeft geen belemmering te zijn voor uw wensen en mogelijkheden met betrekking tot uw vervoersmiddel. Wij kunnen voor u een financiering verzorgen voor zowel een nieuwe als gebruikte auto of brommobiel.

 

Bij ons heeft u de mogelijkheid om het gehele aankoopbedrag of een gedeelte van het aankoopbedrag te financieren. U bepaalt zelf de hoogte van het maandelijkse bedrag. Er wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie, om zo te kunnen beoordelen wat voor u de beste opties zijn.
Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van het financieren van een auto of brommobiel, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen er voor zorgdragen dat u geholpen wordt door een deskundig persoon.

 

Verzekering

In Nederland bent u, als eigenaar van een auto of brommobiel, volgens de wet verplicht een verzekering te hebben tegen Wettelijke Aansprakelijkheid.

Er zijn verschillende soorten verzekeringen mogelijk met verschillende soorten van dekking van de schade. De 2 belangrijkste vormen zijn:

Een WA-verzekering, (Wettelijke Aansprakelijkheid), betekent dat de schade die u anderen toebrengt verzekerd is, cq vergoed wordt. Uw eigen schade wordt dan niet vergoed.

Bij een All Risk Verzekering is alle schade verzekerd en wordt dus zowel de schade die u anderen toebrengt als ook uw eigen schade vergoed.

 

Wij kunnen u behulpzaam zijn bij het afsluiten van een verzekering.

 

 
De Autofinanciering

 

Klik om te 

berekenen

 

 

Geld lenen kost geld